Case Studies

 

Lees hoe andere organisaties succesvol PROPHIX inzetten

Performance Management

Voor de aanvullende case studies; klik hier

danone-logo.jpgLees hoe Nutricia Export meer inzicht kreeg in hun financiële informatie

Nutricia Export verving het systeem van spreadsheets door Prophix en automatiseerde business processen. 

Door meer toegang tot data, die ook sneller geproduceerd worden is er een helder inzicht in de performance van de organisatie.

Download de casestudy

Performance Management

Voor de aanvullende case studies; klik hier

Port-of-tacoma%20logo.jpgHavenonderneming Tacoma

Lees hoe de Haven van Tacoma haar financiële processen automatiseerde en geld en tijd bespaart.

De haven van Tacoma werd geconfronteerd met het feit dat het met spreadsheetoplossingen niet meer lukte om budgetten en financiële systemen op een lijn te brengen. De organisatie implementeerde PROPHIX en bespaarde tijd in de consolidatie, vereenvoudigde de forecasting en de reporting en verbeterde hun scenarioplanning.


Download de casestudy

 

 

h_logo-fresh-handmade-cosmetics.gifLUSH Cosmetics

 

LUSH was op zoek naar een oplossing die de klantenvraag kon helpen voorspellen op basis van historische trends. 

Door middel van PROPHIX kon het concept "the right products to the right place at the right time" gerealiseerd worden:

- 15% omzetstijging per winkel
- EUR 400.000 besparing op derving in twee maanden
- een voorraadreductie van 7 dagen omzet
- minimalisering van de incourante voorraden
- reductie van het aantal leveringen; kostenbesparing, extra verkopen en verlagen van de emissies

Download de case study

 

 

thrifty.jpgThrifty Car Rental 

De budgetcyclus voor Thrifty Autoverhuur omvat meer dan 85 vestigingen. Bij het oorspronkelijke budgetteringsproces, in hoofdzaak gedaan met spreadsheets en het financiële systeem, werd het merendeel van de tijd besteed aan het invoeren van historische gegevens en het opstellen van spreadsheets in plaats van planning en analyse. Thrifty implementeerde PROPHIX om de vele uren rond de begroting te elimineren. Implementatie ging snel en de ondersteuning was indrukwekkend.


Download de Thrifty Case Study

 

toyota.gifToyota Thusho America, Inc. Case Study .  Toyota THusho is de Amerikaanse tak van Toyota (auto's, metalen, landbouw etc).Verregaande rapportage eisen van het moederbedrijf noodzaakte Toyota Thusho om te investeren in een consolidatieoplossing die meerdere organisatie structuren aankon.


Download de Toyota case study

 

epb.gifEnergiebedrijf- Electric Power Board.  Oorspronkelijk gebruikte EPB PROPHIX alleen voor de ondersteuning van de budgettering, maar inmiddels gebruikt EPB PROPHIX voor alle financiële rapportage, waarmee EPB eenvoudig kan voldoen aan de vele rapportage eisen. Met PROPHIX en de nieuwe processen zijn over de gehele organisatie verbeteringen gerealiseerd vanaf de operatie tot aan top-management.

rti.gifHoreca Dienstverlening- RTI Meerdere belanghebbenden zijn betrokken bij het runnen van RTI en hebben een direct belang bij de resultaten. Een duurzame bedrijfsvoering is er een die wordt gerund en beheerd door de medewerkers. PROPHIX heeft RTI de mogelijkheid gegeven om alle stakeholders te laten deelnemen aan het uitvoeren van de onderneming. De oplossing maakt het mogelijk en vergemakkelijkt een gebruiksvriendelijke uitrol van alle management informatie, of het nu een nieuwe of verbeterde rapportage, een corporate scorecard of dashboard en / of de huidige begroting of reforecast betreft.


Download de Restaurant Technologies Case Study

 

robbins.gifNadat de Excel-gebaseerde planning niet genoeg mogelijkheden bood implementeerde Robbins Research International PROPHIX voor hun jaarlijkse planning, reforecasting, en de rapportage behoeften en realiseerde een 500% rendement op hun investering.


Download de Robbins case study

 

berkspacking.gifVleesverwerkende industrie - De behoefte aan tijdige rapporten en nauwkeurige gegevens noodzaakte Berks Packing Company de Excel spreadsheets te vervangen door PROPHIX. Na een week van de initiële implementatie en training realiseerde Berks vier PROPHIX modellen - van een budgettering-rapportage model tot aan een inkoopmodel. PROPHIX had gelijk invloed op tijd-en kostenbesparingen en heeft bijgedragen tot een verbetering van processen op verschillende terreinen van het bedrijf. Berks heeft nu meer tijd om zich te concentreren op de analyse en een proactieve aanpak.


Download de Berks case study

 

americanhomepatient.gifProducent van medische apparatuur AHOM vereiste een oplossing voor veel voorkomende spreadsheet problemen zoals veiligheid, versie controle en consolidatie. Van de vele opties bood PROPHIX de beste balans tussen gebruiksgemak en waarde voor de Amerikaanse HomePatient organisatie - consolidaties zijn automatisch en het beheer van hun budgetteringsproces werd veel gemakkelijker. Ze zijn nu in staat om meer tijd te besteden aan de analyse, en kunnen focussen op de zakelijke beslissingen.


Download de AHOM Case Study

wdc.gifHandel en distributie- Warren del Caribe - De organisatie bestaat uit verschillende juridische entiteiten in verschillende landen en valuta's, dus consolideren van gegevens in een eenheidsmunt werd behoorlijk complex in Excel. Met PROPHIX, duurt het nu voor WDC slechts tien minuten om valuta om te zetten en de geconsolideerde financiële gegevens voor hun hoofdkantoor op te stellen.


Download de Warren Del Caribe Case Study

 

jacksonville.gifKamer van Koophandel  - Als een non-profit organisatie, heeft de Jacksonville regionale Kamer van Koophandel meer dan Excel spreadsheets nodig voor een doeltreffende oplossing voor financieel beheer. Na de implementatie in een Citrix-omgeving, helpt PROPHIX hen nu met het beheer van projecten en programma's, zoals de verschillende programma-kosten en middelen, en stelt hen in staat om meer te rapporteren en op een tijdige basis.


Download de Jacksonville Regional Chamber of Commerce Case Study

 

matcor.gifGroep van metaalbedrijven Matcor - In het verleden was er het traditionele worstelen met budgettering en consolidatie in Excel maar Matcor kan nu eenvoudig de gegevens consolideren met behulp van PROPHIX en uit verschillende grootboek-systemen in verschillende divisie hiërarchieën. Profiterend van de PROPHIX mogelijkheden, is Matcor nu aanzienlijk gestroomlijnder met sluitende processen.


Download de Matcor Group of Companies Case Study

 

lwcc.gifVerzekeraar LWCC, de grootste werknemersverzekeraar in Louisiana, ging door een uitgebreid traject ter voorbereiding en waren klaar om hun inefficiënte Excel-spreadsheet-based budgeting systeem te vervangen. Ze wilden een product dat eigendom, behoud van de integriteit van gegevens en uitgebreide prognoses kon bieden. LWCC besloot om PROPHIX implementeren als hun budget management software oplossing. Als gevolg hiervan werd hun budgetteringsproces gereduceerd met twee en een halve maand, waardoor meer tijd vrijgemaakt kan worden voor andere projecten. LWCC ondervindt beter gebruiksgemak, verbeterde connectiviteit en een lager stressniveau in het hogere management.Door de invoering van PROPHIX, bespaart LWCC momenteel meer dan $ 1 miljoen aan operationele verbeteringen.


Download de Louisiana Workers' Compensation Corporation Case Study

 

oncore.gifOncore IT - Oorspronkelijk ondervond Oncore grote problemen om lange-termijn business prognoses op te stellen op basis van contractuele informatie. Oncore IT, een leverancier van beheerde IT-diensten aan kleine tot middelgrote bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en andere delen van Europa, gebruikt nu PROPHIX voor multi jaar resource planning - zorgen voor de juiste resources op de juiste plaatsen op het juiste moment.


Download de Oncore IT Case Study